AC: Brotherhood'dan 7 Dakikalık Oynanış Videosu

27.08.2010 21:56 Samet Konuksal


 
 
     Ubisoft, Assassin's Creed: Brotherhood'un Gamescom demosunun 7 dakikasını içeren yeni bir oynanış videosunu yayınladı.
 
     Suikastçilerin Roma'daki mücadelesini devam ettirecek olan serinin üçüncü oyunu olan Assassin's: Creed: Brotherhood'un bu yeni oynanış videosunda, rönesans dönemi atmosferinin oyuna nasıl aktarıldığını görebiliyoruz. Ayrıca oyun hakkında verilen bilgilerde, önceki oyunların geçtiği şehirden 3 kat büyük olacağı söylenen Roma'yı, bu video ile görmüş oluyoruz. 
 
     Bunların yanı sıra Assassin's Creed: Brotherhood'un bu yeni videosunda, yeni suikast türlerini ve oyuna eklenmiş bazı yeni sistemler de yer alıyor. Ubisoft tarafından resmi olarak yayınlanmasına rağmen spoiler(oyunun işleyişi hakkında bazı bilgiler içerir) uyarısını vererek videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
     4 Ekim'de Playstation 3'e özel olarak multiplayer betası yapılacak olan Assassin's Creed: Brotherhood, 19 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için Avrupa çıkışını yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 1 Saat önce İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 1 Saat önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 8 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 8 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler