AC: Brotherhood'dan Yeni Multiplayer Videosu

23.07.2010 13:12 Ersin Kılıç


 
     Güncelleme : gamerzine sitesinin haberine göre oyunun Eylül ayı içerisinde multiplayer betası yapılacak.
 
     Geçtiğimiz yıl çıkan Assassin's Creed 2'nin devamı niteliğindeki AC: Brotherhood'un çoklu oyuncu modları için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Yeni oyunun en büyük özelliklerinden biri olan çoklu oyuncu modları, ilk kez gözüktüğü E3 2010 fuarında da bir çok dergi ve siteden övgüler toplamayı başarmıştı. Zaten yayınlanan tanıtım videosunda bu övgülerden bazılarına da yer verilmiş. Güzel bir şarkı ile süslenen tanıtım videosunda çoklu oyuncu modlarındaki bazı sahnelere yer verilmiş. Farklı karakterlerin yer alacağı bu mod dışında, oyundaki yeni öldürme ve dövüş hareketleride fazlasıyla dikkat çekiyor.
 
     Kasım ayında çıkışını yapacak olan assassin's Creed: Brotherhood'un bu yeni tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler