AC: Brotherhood'un Beta Tarihi Açıklandı

18.08.2010 22:54 Samet Konuksal


 
 
     Ubisoft, merakla beklenen Assassin's Creed serisinin devam oyunu Assassin's Creed: Brotherhood'un multiplayer betasının tarihini açıkladı.
 
     Seriye bir yenilik olarak multiplayer özelliğini getirecek olan Assassin's Creed: Brotherhood'un multiplayer betası şuan sadece Playstation 3 için planlanıyor. Ayrıca bu betaya, sadece bazı özel sitelerden ön sipariş yapanların katılacağı da önceden açıklanmıştı. Şimdi ise, Gamescom'da yapılan açıklamaya oyunun multiplayer betasının, 4 Ekim'de yapılmasının planlandığı söylendi.
 
     Beta bilgilerinin yanı sıra Gamescom fuarında Assassin's Creed: Brotherhood'dan yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcılarından Gaelec Simard, Assassin's Creed: Brotherhood'un önceki oyun AC 2'den üç kat daha iyi olacağını söyledi. Simard, bu kararın vermesinde etkili olan en büyük etkenin oyunun geçtiği şehrin çok geniş olduğunu da sözlerine ekledi.
 
     Gamescom'dan Brotherhood bilgileri şimdilik bu yönde. Gözünüz tabiki BSC'de olsun!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler