AC: Brotherhood'un Raiden Skin'ine Video Geldi

07.12.2010 22:08 Levent Polater


 
    Geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed: Brotherhood'da Metal Gear Solid 4 ile gönlümüze taht kuran Raiden karakterinin skin'inin olacağı haberini yapmıştık.
 
    Ubisoft, şimdi bu skin ile ilgili bir video yayınladı. Videoda Raiden skin'ini açmamız için yapmamız gerekenler de gösteriliyor. Skin, Animus'un yeni sanal eğitim modundaki görevleri yerinize getirdiğinizde açılıyor.
 

 
    Video'da Raiden'ı da görebiliyoruz. Arkasını dönmüş bir düşmana adım adım yaklaştığında bu güzel tanıtım videosu sona eriyor. Metal Gear Solid ile özdeşleşmiş (!) ünlem işaretli ses efektini de görmek MGS hayranlarının yüzünde tebessüm belirtebilir.
 
     Videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler