AC IV'te 5 Saatlik Modern Dönem Bölümü Var

08.10.2013 09:03 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed IV: Black Flag'te oyuncuların büyük bölümü denizlere açılıp korsanlık yapmak ve yemyeşil ormanlarda koşturmak fikrini odaklansa da oyunun modern zamanda geçecek bölümleri de olacak.
 
   Yetkililerin açıklamasına göre oyunun modern zamanda geçen bölümleri hiç de kısa değil. Opsiyonel olarak sunulan modern zaman bölümleri bize 3 ila 5 saatlik bir oynanış sunacak. Bu gerçekten de uzun bir süre diyebiliriz.
 
    Modern dönemde herşeyi bulmak, bütün bilgisayarları hacklemek ve bütün odalara ulaşmak için uzun süre çaba sarf etmeniz gerekebilirmiş.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler