AEW: Fight Forever için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

13.08.2022 18:38 Umut Tandoğan

 
 
THQ Nordic, AEW Games ve Yuke's, güreş oyunu AEW: Fight Forever için yeni bir fragman videosu yayınladığını duyurdu. Ayrıca oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Milyonlarca kez satılmış sayısız güreş oyununun yaratıcısı YUKE’s Co, Ltd. tarafından geliştirilen AEW: Fight Forever, nostaljik arcade güreş hissini yenilikçi All Elite Wrestling bitiricileri ve ardışık saldırı hareketleriyle buluşturuyor. All Elite Wrestling şu anda ringe girmiş olan en büyük efsanelerin yanı sıra yepyeni, olağanüstü AEW yeteneklerini içeren Rampage ve Dynamite şovlarıyla her hafta TNT ve TBS televizyon ağlarını kasıp kavuruyor. 
 
AEW: Fight Forever, yetenek kadrosundakilerin en iyisinin de iyisini tek bir oyunda bir araya getiriyor! Çevrimiçi işbirlikçi güreş, basit komutlarla gerçekleştirilen takım manevraları dizisini içeren Güreş Takımı maçları ile Fight Forever'da bir sonraki seviyeye taşınıyor. Engin kariyer modu, güreşçi özelleştirmesi, üst düzey AEW arenaları, bazı eski moda ve onaylanmamış eğlence türleri dahil olmak üzere sayabileceğinizden daha fazla maç türü sizleri bekliyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler