AMD Dizüstü Bilgisayarlar için Harici Ekran Kartı Teknolojisi XConnect'i Duyurdu

11.03.2016 21:22 Alkan Adakaner

 
 
   AMD dizüstü bilgisayarlarımıza harici ekran kartı takmamıza yarayan yeni teknolojisi XConnect'i duyurdu. Bu sayede dizüstü bilgisayarlarımıza harici ekran kartı takabilecek ve rahat bir şekilde üst düzey oyunları oynayabileceğiz.
 
    Intel ile birlikte geliştirilen Thunderbolt 3 teknolojisi ile uyumlu dizüstü bilgisayarlara USB-C bağlantısı sayesinde harici ekran kartından 40Gbps bant genişliği sunulacak. Şu an XConnect'in R9 Fury ve Nano, bütün R9 300 serisi kartlar ve R9 290X, 290 ile 285 model kartların destek sunduğu açıklandı.
 
    Razer da bu bilgisayarla birlikte "The Razer Blade Stealth" adlı ultra ince dizüstü bilgisayarını duyurdu. 1000 dolardan başlayan fiyatlarla satılan bu bilgisayarda 2.5GHZ Intel Core i7-6500U işlemci, Intel HD Graphics 520 ekran kartı (harici kullanacağınız düşünülerek düşük tutulmuş) 512 GB SSD, 8GB Ram bulunuyor. Ayrıca 4K dokunmatik ekran da emrinizde. Bu bilgisayar AMD'nin yeni teknolojisi için üretilmiş ilk ürün olma özelliğini de taşıyor.
 
    Harici ekran kartı teknolojisi yüksek performans isteyen oyuncuların çok ilgisini çekecek gibi görünüyor. Özellikle oyunları sadece dizüstü bilgisayarında oynamak isteyen oyuncular bu sistemi rahatlıkla yanlarında taşıyabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler