AMD Ryzen 7000 Paket Fırsatı kampanyası başladı!

13.03.2023 21:44 Mehmet Tandoğan

 
 
AMD yaptığı açıklama ile yeni bir AMD Ryzen 7000 Paket Fırsatı kampanyasının başladığını duyurdu. 1 Nisan 2023 tarihine kadar belirli Ryzen 7000 Serisi Masaüstü işlemcileri satın alan oyun severler, AM5 anakartlarda ve DDR5 bellek kitlerinde büyük indirimlerden yararlanabilecek.
 
AMD AM5 platformu yeni nesil bağlantı özellikleri, PCIe 5.0 ve DDR5 desteği ile AMD'nin bugüne kadarki en sağlam masaüstü platformudur. Hem oyun severler hem de performans beklentisi olan kullanıcılar X670 ve B650 anakartlarda indirimden yararlanabilirler. Yüksek performanslı yeni nesil bir bilgisayar toplamak için Corsair, ADATA, GeIL ve Kingston Technology gibi önde gelen üreticilerin 2x8GB ve 2x16GB DDR5 bellek kitlerinde de ek indirimlerden yararlanabilirler.
 
Oyuncular ayrıca topladıkları bu yeni bilgisayarları test etmek için, satın aldıkları işlemci ürünlerinde geçerli olan kampanyayla birlikte Star Wars Jedi: Survivor™ için bir oyun kodu alacaklar. Kampanya dahilinde edinilen oyun kodları 6 Mayıs 2023 tarihine kadar buradan kullanılabilecek.
 
AMD Ryzen 7000 Paket Fırsatı kampanyası hakkında daha detaylı bilgiye buradan bakabilir, İtopya ve İncehesap kampanya sayfalarından dahil olan ürünlere göz atabilirsiniz.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
AMD Radeon Software Platformlar: PC Geliştirici: Advanced Micro Devices Dağıtıcısı: Advanced Micro Devices Tür: Servis Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler