AMD, Starfield için 1080p, 1440p ve 4K Sistem Gereksinimlerini Paylaştı

12.07.2023 20:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte AMD, Bethesda'nın merakla beklenen yeni oyunu Starfield için yeni bir ortaklığa gittiğini duyurmuştu. AMD markalı bileşenlere özel çeşitli iyileştirmelerin yer alacağı oyunun şimdi ise 1080p, 1440p ve 4K PC sistem gereksinimlerini açıklandı. Buna göre oyuncular kendi sisteminizi hazırda tutabilir.
 
Steam'de de sistem gereksinimleri yer alıyor
 
 
 
AMD tarafından paylaşılan görsele göre 1440p için oyuncuların AMD Radeon RX 6800 Serisi ekran kartına ve AMD Ryzen 7 7700X bir işlemciye sahip olması gerekiyor. 1440p çözünürlük, geniş ekran ve hardcore oyuncular için ideal bir seçim olacağı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan 4K bir oyun deneyimi elde etmek için oyunculara AMD Radeon RX 7900 XT ekran kartı ve bununla beraber AMD Ryzen 7 7800X3D bir işlemci öneriliyor. Bu PC sistem gereksinimleri AMD iş birliğinin bir parçası olarak sunuluyor.
 
Diğer taraftan Steam tarafında sistem gereksinimleri şu şekilde;
 
 
 
Bu sistem gereksinimlerinin haricinde oyun çıkmadan önce Bethesda ekibi tarafından daha ayrıntılı bir listenin paylaşılacağı belirtiliyor. Öte yandan Bethesda, oyunun DLSS 2 veya XeSS teknolojilerini destekleyip desteklemeyeceğini henüz açıklamadı. Şimdilik sadece AMD'nin FSR 2.0 teknolojisini destekleyeceğini biliyoruz.
 
Beklenen oyun Starfield, PC ve Xbox Series S|X için 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanıyor.  
 
İşte PC sistem gereksinimleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler