ANNO: Mutationem Aralık'ta PS4 ve PC için Çıkacak

07.08.2020 02:05 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Lightning Games ve geliştirici ThinkingStars, ANNO: Mutationem'ın Aralık'ta PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

ANNO: Mutationem iki boyutlu aksiyon platform ile üç boyutlu keşif unsurlarını birleştiren ve cyberpunk temalı dünyada geçen bir yapım.

Savaş eğitimi almış oldukça yetenekli yalnız kurt Ann olarak şeytani mega şirketler, gizemli gruplar, yaratıklar ve daha fazlasıyla dolu dev bir şehirde kişisel bir göreve çıkacaksınız. Karanlık ve şaşırtıcı bir hikaye sunacağını iddia eden oyunda craft, geliştirme ve özelleştirme seçenekleri ile Ann'i daha güçlü ve daha iyi bir hale getirmek sizin elinizde.
 
State of Play fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ANNO: Mutationem Platformlar: PC PS4 Geliştirici: ThinkingStars Dağıtıcısı: Lightning Games Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler