ARK 2, Xbox & Bethesda Games Etkinliğinde Tanıtılacak

06.06.2022 19:57 Mehmet Tandoğan

 
 
The Game Awards 2020'de geliştirici ekip Studio Wildcard tarafından duyurulan ARK serisinin devam oyunu, Xbox & Bethesda Games canlı yayın etkinliğinde tanıtılacak. Daha önce Microsoft'tan Aaron Greenberg, ARK 2'nin Xbox Series X | S konsollarına özel bir oyun olarak piyasaya sürüleceğini söylemişti.
 
Ark France Twitter hesabı Ark 2 hakkında bir gönderi yayınladı. Gönderide şu ifadeler yer alıyor: "ARK 2 için yeni detaylara 12 Haziran'da ulaşabilirsiniz."
 
Öte yandan Microsoft'tan Aaron Greenberg oyun hakkında şunları söyledi: "Vin Diesel'in başrolde olduğu ARK II'yi Xbox Series X|S konsollarına getirmek için Studios Wildcard ekibiyle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz"
 
Xbox & Bethesda Games 2022 Canlı Yayın Etkinliği 12 Haziran'da yapılacak. Etkinlik TSİ 20:00'de sunulacak ve Youtube, Facebook, Twitch, Twitter ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz.  
 
Etkinlikte, Xbox Game Studios, Bethesda Softworks ve dünya çapındaki ortaklardan gelecek oyunlar yer alacak. Bunun yanı sıra Xbox ekosistemine yakında gelecek olan oyunlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi sunacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK 2 Platformlar: PC Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Studio Wildcard Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler