AT&T, Warner Bros. Interactive Entertainment'ı Satmayı Düşünüyor

13.06.2020 00:33 Gazali Çetinkaya

 
Telekomünikasyon şirketi AT&T, Warner Bros. Interactive Entertainment oyun bölümünü satmayı düşünüyor.

CNBC'nin haberine göre AT&T borçlarını ödemek için bazı varlıklarını elden çıkarmayı planlıyor ve bu planlara 2018'de satın aldıkları Warner Bros. Interactive Entertainment'ı satmak da dahil.

İlgilenen şirketler arasında Take-Two Interactive, Electronic Arts ve Activision Blizzard yer alıyor. Anlaşmanın 4 milyar dolar değerinde olabileceği konuşuluyor.

Satın alma Warner Bros. Interactive Entertainment bünyesindeki Rocksteady Studios, NetherRealm Studios, Monolith Productions, Avalanche Software ve daha birçok stüdyoyu da içerecek fakat Batman veya Harry Potter gibi IP'lerin haklarını içermeyecek. Anlaşmaya göre AT&T IP'lerden gelir elde etmeye devam edebilir.
 
AT&T, 2018'de 109 milyar dolar karşılığında Time Warner'ı satın almıştı. Şirketin şu anda neredeyse 200 milyar dolar borcu var.

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler