A Boy and His Blob Retro Collection Duyuruldu

07.06.2022 21:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Ziggurat Interactive, A Boy and His Blob Retro Collection'ı PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için duyurdu. Retro Collection, Nintendo Entertainment System (NES) oyunu A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia'yı ve Gameboy oyunu The Rescue of Princess Blobette'i içerecek.
 
A Boy and His Blob Retro Collection'ın bir çıkış tarihi açıklanmadı. Limited Run Games, konsollar için fiziksel sürümlerinin dağıtımını üstlenecek.
 
A Boy and His Blob ilk olarak Ekim 2009'da Wii için çıkış yaptı. Ardından  PlayStation 3-4, Xbox One, PS Vita, PC (Steam üzerinden), Mac Linux, Android ve iOS platformuna çıkış yaptı.

A Boy and His Blob, iki boyutlu oyun severlerin kaçırmaması gereken, anime tarzı grafikleri ile eğlenceli bir macera oyunu.  
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Boy and his Blob Platformlar: Wii DS Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler