A Plague Tale: Innocence, Gris ve Children of Morta Xbox Game Pass PC'ye Geliyor

16.01.2020 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, A Plague Tale: Innocence, Gris ve Children of Morta oyunlarının PC için Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine geleceğini duyurdu.

Children of Morta bugün itibarıyla hem konsol hem de PC için Xbox Game Pass'e eklendi. A Plague Tale: Innocence ve Gris de çok yakında PC için Xbox Game Pass'e eklenecek.
 
Ayrıca Tomb Raider - Definitive Edition, Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition, Resident Evil 4 Saints Row: The Third ve Tom Clancy's The Division yakında Konsol için Xbox Game Pass'ten kaldırılacak. 

Üç aylık PC için Xbox Game Pass üyeliği şu anda 5,90 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Dk önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 30 Dk önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler