A Plague Tale: Requiem Collector's Edition Duyuruldu

23.02.2022 11:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Asobo Studio, A Plague Tale: Requiem Collector's Edition'ı duyurdu.
 
Yalnızca Focus Entertainment Store'da 189,99 dolarlık bir fiyatla mevcut olan Collector's Edition, özel kutuyu, Amicia ve Hugo'nun 8,3 inç heykelini, iki parçalı 45 RPM plak'ı ve daha fazlasını içerir. 
 
Acımasız, nefes kesen bir dünyada yürek parçalayan bir yolculuğa çık ve çaresiz bir hayatta kalma mücadelesinde sevdiklerini kurtarmanın bedelini keşfet. Çeşitli silahlar, araçlar ve doğaüstü güçlerle gölgelerden saldır veya ortalığı birbirine kat. 
 
A Plague Tale: Requiem, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Plague Tale: Innocence Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Asobo Studio Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler