A Quiet Place 2 ve Top Gun: Maverick'in Yeni Vizyon Tarihleri Belli Oldu

03.04.2020 13:41 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle neredeyse her film ertelendi. Bu filmlerden bazıları da A Quiet Place 2 ve Top Gun: Maverick. Bu iki film daha öncesinde Koronavirüs sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Artık yeni vizyon tarihlerine sahipler.
 
19 Mart 2020'de vizyona girmesi beklenen A Quiet Place 2 ne yazık ki belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Son açıklamaya göre filmin yeni vizyon tarihi 4 Eylül 2020. Filmin yönetmenliğini John Krasinski yapacak. Oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, John Krasinski, Djimon Hounsou ve Millicent Simmonds gibi isimler bulunuyor.
 
Yeni vizyon tarihine sahip olan diğer film ise Top Gun serisinin devam filmi Top Gun: Maverick. Filmin 24 Haziran olan vizyon tarihi artık 23 Aralık 2020. Filmin başrolünde ise Tom Cruise bulunuyor.
 
Sünger Bob animasyon filmi The SpongeBob Movie: Sponge on the Run ise 31 Temmuz 2020'ye ertelendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler