A Way Out 3.5 Milyon Sattı, EA Bile Oyunun İyi Satacağını Düşünmemiş

15.01.2021 23:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Hazelight Studios'un yaptığı co-op aksiyon macera oyunu A Way Out 2018'in sevilen yapımlarından biri olmuştu.

IGN ile röportaj gerçekleştiren A Way Out yönetmeni Josef Fares oyunun 3.5 milyon adet satmayı başardığını duyurdu.

Josef Fares, Electronic Arts'ın bile oyunun bu kadar iyi satacağını düşünmediğini belirtti.
 
"Bir şeye inandığım zaman beni bir hiçbir şey durduramaz. A Way Out'a kimse inanmadı. Electronic Arts bile oyunun iyi satacağını düşünmedi fakat yine de bana güvendiler. Umursamadım ve kendi kendime bu olacak dedim. Ve şimdi oyun neredeyse 3.5 milyon sattı. 30, 35 kişilik küçük bir ekip için bu çılgın bir satış miktarı."
  
"Bu satış miktarı benim için tutkunun ve inandığın şeyin peşinden gitmenin önemli olduğunu kanıtlıyor. Sektörde bu tarz bir oyun yapmayı denemek isteyecek başka kişilerin de olduğuna inanıyorum fakat neler olabileceğinden korktukları için yapmaya cüret edemiyorlar." 
 
Hazelight Studios şu anda co-op macera platform oyunu It Takes Two üzerinde çalışıyor ve 26 Mart 2021'de PlaySation 5, Xbox Series, PlaySation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

It Takes Two'dan sonra yapacakları proje, stüdyonun bilinen tarzından tamamen farklı bir şey olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Way Out Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 49 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler