Açık Dünya Macera Oyunu KAKU: Ancient Seal 2023'te Geliyor

24.09.2022 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Çinli geliştirici BINGOBELL, açık dünya aksiyon macera fantezi oyunu KAKU: Ancient Seal'in 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 30 Eylül'den itibaren Steam üzerinden PC için yeni bir demosu yayınlanacak.
 
KAKU: Ancient Seal, oyuncuların tuhaf yaratıklar, antik kalıntılar ve benzersiz kabilelerle dolu gizemli bir kıtada kendi yollarına gitmelerine olanak tanıyacak. 
 
KAKU: Ancient Seal, oyuncuları genişleyen bir kıtada büyük bir yolculuğa çıkaracak ve burada genç ilkel bir çocuk olan Kaku rolünü üstlenecek. Evcil domuzunuzla birlikte, dört temel bölgeye (Flaming Mountain, Dragon Bone Desert, Misty Swamp ve Windy Snow Field) gitmeniz ve maceranızı tamamlamak adına bu bölgelerin lordlarını alt etmeniz gerekecek. En önemlisi de domuz dostunuz için ara sıra yemek bulmanız gerekecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler