Açık Dünya Macera Oyunu Riddledale PC için Duyuruldu

02.10.2022 12:54 Mehmet Tandoğan

 
 
MAGOO, 2023 sonbaharında PC'ye gelecek olan Riddledale adlı sevimli bir açık dünya macera oyununu duyurdu. Bu duyuruyu kutlamak için MAGOO, aşağıda izleyebileceğiniz oyunun ilk oynanış fragmanını yayınladı.
 
Bu oyunda oyuncular, yıllar sonra yurt dışından memleketine dönen Wilburn rolünü üstlenecek. Oyuncular, yeni yoldaşları Ralph ile birlikte kristallerin bilmecesini çözmek için bir maceraya atılacak. 
 
MAGOO, Riddledale oyununun merkezinde hikaye, karakterler, açık dünya ve macera olacağını belirtti. Oyuncular, sırlarla dolu geniş bir adada bilmeceleri çözecek, eğlenceli karşılaşmalara adım atacak ve vahşi yaratıklarla savaşacak. Oyunun dünyası ve karakterler, hikaye ilerledikçe gelişecek. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz de ilerleyecek. Oyunda ayrıca crafting sistemi de bulunacak.
 
Riddledale'de diyaloglar ve görevler çıkacağınız bu yolculukta size rehberlik edecek. Adayı keşfetmek sizi her zaman eğlenceli ve tuhaf maceralara götürecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler