Açık Dünya Macera Oyunu Sable, Kasım'da PS5 Konsollarına Geliyor

28.10.2022 21:39 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 23 Eylül 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen açık dünya macera bulmaca oyunu Sable, artık yeni nesil konsol olan PS5'e geliyor. Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Shedworks tarafından oyunculara sunulan bu yapım 29 Kasım'da PlayStation 5 konsolları için çıkış yapacak. Peki PS5 konsollarında hangi yenilikler yer alacak? İşte detaylar:
 
Sable, PS5 konsollarına geliyor
 
Bulmaca macera oyunu Sable'ın PlayStation 5 sürümünde birçok yenilik desteklenecek. Oyunun PS5 sürümünde yeni bir balık tutma mini oyunu, DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirim desteği ve daha fazla yer alacak. Ekip, oyuncuların DualSense ile kum tepelerine daha önce hiç olmadığı kadar sürükleyici bir şekilde tırmanacağını belirtiyor.
 
Oyun bizlere açık dünyayı sunuyor
 
 
 
Sable oyunu temelde geçmiş medeniyetlerden kalıntılarla dolu zengin bir dünyayı bizlere sunuyor. Açık dünyada koşturabiliyor, tırmanabiliyor, atlayabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda kendimize ait bir de uçan motorumuz bulunuyor. Yeni parçalar buldukça da uçan motorumuzu özelleştirilebiliyoruz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/757310/Sable/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sable Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Shedworks Dağıtıcısı: Raw Fury Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler