Açık dünya inşa etme oyunu Towers of Aghasba duyuruldu

26.05.2023 17:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ekip Dreamlit Games, PlayStation 5 ve PC (Steam) için açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Towers of Aghasba'yı duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak. Oyun içerisinde oyuncular geniş bir adada yerleşim yerleri inşa edebilecek ve genişleyen ekosistem sayesinde gelişmiş bir açık dünya deneyimi elde edecek.
 
İnşa etme mekaniklerine dayalı aksiyon rol yapma deneyimi
 
 
 
Towers of Aghasba temelde açık dünyada geçen bir inşa etme oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncular bu yapımda hayallerindeki fantastik bir adayı inşa edebiliyor. Oyun içerisinde Aghasba adlı bir dünya bizlere sunuluyor ve bu ıssız ama ilgi çekici topraklarda etrafı keşfedebiliyoruz. Etrafı keşfederken karşımıza garip ve tuhaf vahşi yaşamla dolu kısımlar çıkabiliyor ve buralara da kendi yapılarımızı dikebiliyoruz.
 
Sürekli büyüyen ve karmaşık ekosistemlere sahip olan bu dünya içerisinde kasabalar ve köyler inşa edebiliyor ve bu sayede doğayı bir denge içerisinde tutabiliyoruz. Medeniyetin temellerini atabileceğimiz bu dünyaya arkadaşlarımızı yanımıza çağırabileceğimiz çevrimiçi eşli mod da yer alıyor. Bu sayede PvE deneyimi elde edebiliyoruz.
 
Oyun bizlere neler sunuyor? 
 
 
 
Oyun içerisinde kısaca toparlamak gerekirsek hem tek oyunculu ve hem de PvE çok oyunculuı bir yapı yer alıyor. Bunun yanı sıra renkli ve ilgi çekici bir dünya tasarımı bizleri bekliyor. Ek olarak mistik yaratıklarla dolu zengin ve dinamik ekosistemler bulunuyor ve buralara kendi bölgemizi inşa edebiliyoruz. Son olarak oyunda Antik Aghasba ülkesinin tarihini ve gizemini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Towers of Aghasba duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler