Activision Blizzard Çalışma Koşullarını İyileştirme Sözü Verdi

04.08.2021 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision Blizzard, yatırımcılara yapılan ikinci çeyrek kazanç çağrısı sırasında şirket içindeki çalışma koşullarını iyileştirme taahhüdünü verdi. Bu taahhüt Kaliforniya eyaletinin cinsel taciz, zorbalık ve haksız kazanç nedenlerinden dolayı Activision Blizzard'a dava açmasından sonra verildi.
 
Activision Blizzard'ın CEO'su Bobby Kotick, şirketin çalışma kültürünü iyileştirme taahhüdünün altını çizerek bir çağrıda bulundu: “Şirketimizde ayrımcılık, taciz veya herhangi bir türde eşitsiz muameleye yer olmadığını herkese açıkça belirterek başlamak istiyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Belirtilene göre Blizzard, tüm çalışanları destekleyen bir modeli hayata geçirecek ve ileride bu durumların bir daha yaşanmaması için kararlı adımlar atacak.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler