Activision CEO: "Call of Duty Oyunları Daima Var Olacak"

14.09.2016 18:37 Gazali Çetinkaya

 
 
   Call of Duty serisi son zamanlarda her ne kadar fazlasıyla eleştiri alıyor olsa da oyun dünyasının en çok oynanan ve en çok satılan serilerinden birisi ve Call of Duty markasının hiçbir yere gitmeye niyeti yok. Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick gerçekleştirdiği röportajda Call of Duty oyunlarının her zaman var olacağını belirtti.
 
   Yaptığı açıklamada Bobby Kotick, "Son 14 yıldır hemen hemen her konsolda oynanan Call of Duty oyunlarımız var. Tarih boyunca gerçekleşmiş silahlı çatışma merkezli fikirler...Call of Duty oyunları için asla tükenmez. Call of Duty oyunları daima var olacak ve çeşitli cihazlarda oynanacak."  dedi.
 

 
   Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 
   Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü ise çıkışında 10 multiplayer harita içerecek daha sonra ise 6 harita daha eklenip toplamda 16'ya ulaşacak. 
 
   Ayrıca Call of Duty'nin "Jackal Assault" adındaki VR oyununun PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak verilecek. Ancak VR oyununa ücretsiz sahip olabilmek için Infinite Warfare'in PlayStation 4 sürümünü de sahip olmanız gerekiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 6 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler