Activision, Crash Team Rumble'ı Resmi Olarak Duyurdu

09.12.2022 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için dörde karşı dört (4v4), takım tabanlı çevrimiçi çok oyunculu yapım Crash Team Rumble'ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Crash Bandicoot evreninden çok oyunculu bir yapım
 
 
 
Crash Team Rumble, Crash Bandicoot'un evreninde geçecek. Biz oyunculara dörde karşı dört, takım tabanlı çevrimiçi çok oyunculu bir deneyimi sunacak. Oyun içerisinde Crash, Dingodile ve daha fazla karakteri seçebileceğiz. Her bir karakterin kendine özgü gücü, özelliği ve oyun tarzı bulunacak.
 
Oyuncular bu yapımda çeşitli arenalarda takım kuracak ve dörde karşı dört rekabet edecek. Oyun içerisinde çeşitli etkinlikler bulunacak ve takımlar oyunu kazanmak için bir yandan kendi bölgesini savunacak diğer yandan ise baskı yaparak Wumpa meyvesini toplamaya çalışacak. En fazla Wumpa meyvesini toplayan takım kazanacak.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot: On the Run! Platformlar: Mobil Geliştirici: King Dağıtıcısı: Activision Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 24 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler