Activision: Modern Warfare 2, Serinin En Gelişmiş Deneyimini Sunacak

01.05.2022 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, Modern Warfare 2'nin franchise tarihindeki en gelişmiş deneyimi sunacağını açıkladı. Activision Blizzard'ın ilk çeyrek finansal sonuçlarında ortaya çıktığı gibi Modern Warfare 2 bu yıl içinde piyasaya sürülecek.
 
Call of Duty: Modern Warfare 2, 2019'a çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare'in devamı niteliğinde olacak ve bu yıl içinde oyunculara sunulacak. Hangi  platformlara çıkış yapacağı henüz açıklanmadı. 
 
Öte yandan CoD: Warzone 2'nin de bu yıl içinde duyurulması bekleniyor. Her iki oyun da Infinity Ward tarafından geliştiriliyor.
 
Ekip, Call of Duty: Warzone 2'nin geliştirilmesine bu yılın başlarında yani Şubat ayında başlanıldığını bildirdi. Ayrıca yepyeni bir oyun motoru kullanılarak geliştirildiğini doğruladı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler