Activision İş İlanı Call of Duty: Warzone'un Mobile Geleceğini İşaret Ediyor

16.09.2020 08:14 Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz popüler battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, mobil cihazlara gelebilir.

Activision'ın resmi web sitesinde yayınlanan iş ilanında, Warzone Mobile liderlik ekibiyle birlikte çalışacak ve Call of Duty serisinde yeni bir AAA mobil FPS oyununun geliştirilmesinde rol olacak bir baş yapımcı aranıyor.
 
İş ilanında ayrıca Warzone'un konsol ve PC sürümlerindeki temel özelliklerin mobile uyarlanacağı ve mobile özgü özelliklerle birlikte üst düzey bir deneyim sunulması amaçlandığı yazıyor.
 
Activision'ın mobil cihazlarda Call of Duty: Mobile adlı bir oyunu mevcut. Ekim 2019'da çıkmıştı ve çıkışından bu yana içerik güncellemesi desteği almaya devam ediyor.
 
Call of Duty: Warzone'un mobil sürümüyle ilgili henüz resmi duyuru yapılmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler