Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi

06.05.2024 15:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Tony Hawk's serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Kaykay sporunu bizlere sunan ve nostalji bir hissiyatı bünyesinde barındıran yapım günümüzde hala oynanmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni haberlerde Activision'ın Tony Hawk’s 3 + 4 yeniden yapım projelerini reddettiği belirtiliyor.
 
Activision yeniden yapım ekibini CoD projelerine kaydırdı
 
 
 
Oyun sektöründe önemli bir isim olarak karşımıza çıkan Liam Robertson'ın yeni videosunda önemli detaylar bizlere sunuluyor. Öncelikle Tony Hawk's Pro Skate 1+2'nin başarısından bahsediliyor ve bu başarının ardından 3+4 oyunlarının da neden yeniden yapım sürümüne kavuşmadığı açığa çıkıyor.
 
Activision bünyesi altında bulunan Vicarious Visions stüdyosu, 3+4 oyunlarının yeniden yapım sürümlerini masaya yatırıyor ve teklifi ana şirketine sunuyor. Ancak Activision bu teklifi ilk oyunların başarısına rağmen reddediyor. Ardından Vicarious Visions, Call of Duty destek stüdyosu olarak iş görmeye başlıyor.
 
Activision, Vicarious Visions ekibini CoD destek stüdyosu olarak dahil ettikten sonra 3 + 4'ü yapacak başka bir ekip bulmaya çalışıyordu ancak Vicarious'a güvendikleri kadar hiçbir ekibe güvenmiyordu. Dolayısıyla proje ne yazık ki rafa kaldırılmak durumunda kaldı.
 
Activision Blizzard, Ocak 2021'de Vicarious Visions'ı bir destek ekibi olarak Blizzard'a katmayı planladığını duyurdu ve birleşme 2022'nin Nisan ayında resmileşti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler