Adam Sandler'ın Yeni Komedi Filmi Hubie Halloween'den Fragman Paylaşıldı

11.09.2020 11:27 Özgür Eroğlu

 
Komedi filmlerinin en popüler isimlerinden biri olan Adam Sandler'ın yeni Netflix filmi Hubie Halloween'den fragman paylaşıldı.
 
Tanıtım yazısı şöyle: Salem, Massachusetts'e (ve kentin destansı Cadılar Bayramı kutlamasına) olan bağlılığına rağmen Hubie Dubois, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından dalga geçilen biridir. Ancak bu yıl, gece yaşanacak büyük bir olayın ardından Cadılar Bayramı'nı kurtarma görevi Hubie'ye kalacak. 
Türkçe ismi Hubie'nin Cadılar Bayramı ile 7 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Steven Brill, senaristliğini ise Tim Herlihy ve Adam Sandler üstleniyor. oyuncu kadrosunda ise Peyton List, Adam Sandler, Julie Bowen, Michael Chiklis ve Steve Buscemi bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler