Adıyaman Elektronik Spor Takımını Duyurdu!

05.07.2019 13:38 Hamit Can Sayılgan

 
     Adıyaman'da kurulan Noble Strike elektronik spor takımı 2 Temmuz tarihinde takım lansmanını gerçekleştirdi. Lansmana Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılıç katıldı. Noble Strike Kulüp Kaptanı ve Genel Menajeri Muhammet Delibaş, takımın isminin Yaman eSpor olarak güncelleneceğini duyurdu.
 
     Kulüp Kaptanı ve Genel Menajeri Muhammet Delibaş yaptığı açıklamada, 19-20 yaş aralığındaki 5 oyuncu ve 1 takım koçundan oluşan Noble Strike CS:GO takımının, ESL Yaz Ligi Ön Elemesinde yarı finale çıktığını belirtti. Delibaş, "Takımımız 15 gün boyunca kurulma aşamasını tamamladı ve ilk turnuvasına katıldı. Yarı finale çıkma başarısını gösterdik. Bu süreçten sonra espordaki tüm branşlarda boy göstereceğiz ve en kısa zamanda takım ismini 'Yaman eSpor' olarak güncelleyeceğiz." dedi. 
 
     Kulüp Başkanı Selçuk Pala ise, "Bizler ilk günden beri gençlerimize destek olarak Adıyaman'a elektronik sporu getirmek için uğraştık ve başardık. Bizlere desteklerinden dolayı belediye başkanımıza, Gençlik Spor İl Müdürü'müze ve Yaşam Gayrimenkul ofisine teşekkür ediyoruz."ifadelerini kullandı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler