Aeronautica Imperialis: Flight Command PC için Duyuruldu

01.04.2020 18:01 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Green Man Gaming Publishing ve geliştirici Binary Planets, Aeronautica Imperialis: Flight Command'i PC için duyurdu.

28 Mayıs'ta çıkış yapacak.
 
Aeronautica Imperialis: Flight Command, Warhammer 40.000 evreninde geçen masaüstü minyatür savaş oyunu Aeronautica Imperialis'i baz alan bir sıra tabanlı strateji oyunu.
 
Oyuncular Ork Air Waaagh! veya Imperial Navy'den birinin komutanlığını üstlenerek yedi senaryoda tek oyunculu veya çok oyunculu olarak savaşacak. İrtifa, pilot komutları, çeşitli silah sistemleri, yetenekler ve özelleştirme seçenekleri ile detaylı taktiksel oynanış unsurları ve sinematik aksiyon sunacak.
 
Daha fazla bilgi, ekran görüntüsü ve sistem gereksinimleri için Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aeronautica Imperialis: Flight Command Platformlar: PC Geliştirici: Binary Planets Dağıtıcısı: Green Man Gaming Publishing Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler