Agar.io ile Yılan'ın Çocuğu Oldu: Slither.io

Beni birinciliğe götüren kıskaç! Yılan çeviren yılan gördüğünüzde ikisini de çevireceksiniz.
02.04.2016 17:19 Gökhan Yılmaz

 
    Spore'un ilk bölümlerinden feyz alıp House of Cards gibi yüksek kalitede bir diziye bile konu olan Agar.io pek çok oyun yapımcısına ilham kaynağı oldu. Benzer bir mantıkla yola çıkan yapımcılar bunun biz yılanlısını yapalım diyerek ortaya Slither.io'yu çıkardılar.
 
     Slither.io adresi üzerinden açarak hızlıca oyuna dalabiliyorsunuz. Henüz ilk aşamaları olması nedeniyle ne bir reklam var, ne gereksiz politik mesajlar, ne de sinir bozucu takımlaşmalar. Yalnız oyun hızlıca yayıldığı ve çok kolay ulaşılabilir olması nedeniyle kalabalıklaşıyor ve bu da oyunda lag problemleri ve takılmalara sebep oluyor. Yine de son derece eğlenceli oyun mutlaka denemeye değer. Bu sorunu çözeceklerdir yatırım yaptıkça.
 
     Oyunda amacınız yılanda olduğu gibi topları yemek ve diğer yılanların vücutlarına çarpmamak. Kendi içinizden geçebildiğiniz için bir başka yılanı çevreleyerek küçülte küçülte yemek son derece keyifli :) Bu arada sol fare tuşu ile bir miktar top kaybederek hızlanabiliyorsunuz. Agar.io'dan iyi olan yanlarından biri de rakibiniz ne kadar büyük olursa olsun en küçük halinizle bile önünü keserek onu yakabiliyorsunuz.
 
    Şekil a-1'de oyundan ufak bir kesit görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 16 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler