Age of Conan İçin Güncelleme v4.0'a Giden Yol

House of Crom
01.12.2011 12:26 Beril Sergün


     Age of Conan: Unchained için yapılan geliştirme güncellemeleri resmi sitede duyuruldu. Bu güncellemeler v3.1'den önümüzdeki günlerde çıkacak olan Adventure Pack ile gelecek olan v4.0'a kadar bilgiler içeriyor.
 
     * v3.1 : Kullanılan Dreamworld motoruna yönelik bir güncelleme ve arka plan teknolojiyle uğraşılıyor. Üzerinde çalışmalar devam edildiği için geliştirici takım biraz zaman alıyor, yakında gelmesi bekleniyor.
 
     * v3.2 : House of Crom zindanı bu güncelleme ile gelecek, ayrıca oyuna World Boss'lar, Sosyal alanlar ve daha fazlası eklenecek. The Jade Citadel, Tier 4'ü içeren yeni bir raid'de 3.2'de kendini gösterecek.
 
     * v3.3 : Bu güncelleme Tier 4 raid tecrübesini sonlandıracak. En son Kithai raid'i ve Tier için gereken son 2 düşman da bu güncelleme ile gelecek.
 
     * v3.4 : Age of Conan: Unchained'in teknoloji kısmıyla ilgili bir güncelleme olacak.
 
     * v4.0 : Funcom'un henüz üzerinde pek açıklama yapmadığı Adventure Pack yayınlanacak. Bu güncelemenin yayına giriş zaman 2012'nin 2. çeyreği olarak gösteriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Conan: Unchained Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler