Age of Empires IV Tasarım Direktörü Relic Entertainment'tan Ayrıldı

23.12.2021 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Age of Empires IV tasarım direktörü Quinn Duffy, 24 yıl çalıştıktan sonra geliştirici Relic Entertainment'tan ayrıldığını duyurdu. Bu duyuru LinkedIn üzerinden yapıldı.
 
Duffy, Relic'ten ayrılmasının ardından şunları söyledi: "Age of Empires IV oyunu için ekip ile gurur duyuyorum. Relic'te hem tarihe hem de RTS türüne bir tutkum vardı. Bu yüzden bu sevilen ve ikonik serinin yeni bir parçasının oluşturulmasına yardım etmekten çok memnunun."
 
Duffy, Relic Entertainment'a ilk olarak Ocak 1998'de tasarımcı olarak katıldı ve Haziran 2010'da tasarım direktörlüğüne yükseldi.
 
Age of Empires IV, 28 Ekim'de PC için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca PC Game Pass'de de mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler