Age of Ultron'un Credits Sahnesi Sızdı mı?

there are no strings on me!
22.04.2015 13:23 Ersin Kılıç


     Öncelikle haberimizin her ne kadar beklenen birşey olsa da SPOILER yani keyif bozucu içerik olabileceği uyarısını yapalım. 
 
 
     ------------------------o------------------------------o----------------------------o--------------------- 
 
 
     Marvel filmlerini izleyenler bilir firma hemen hemen yaptığı tüm çizgi roman işlerinin sonuna sonraki filmler ile ilgili önemli ipuçları ve sahneler yerleştiriyor. Filmin bitiminde ya da Credits ekranı sonrası karşımıza çıkan bu sahneler yeni Marvel filmlerinde de muhakkak karşımıza çıkacak.
 
     Buna rağmen Age of Ultron için daha önce bir açıklama gelmiş ve bu filmde bu sahnelerden herhangi bir tanesine yer verilmeyeceği belirtilmişti. Bugün ise Age of Ultron'un Credits ekranı sonuna ait olduğu söylenen bir sahne ortaya çıktı. Hemde SpiderMan'in bulunduğu bir sahne!
 
     Bildiğiniz gibi Marvel Sony ile anlaşmaya varmış ve SpiderMan filmi ve ortak evren yani MCU için çalışmalara başlamıştı. Anlaşma yapılalı daha birkaç ay olduğu için çoktan yapımı tamamlanan Age of Ultron'da da SpiderMan'i görmeyeceğimizi biliyorduk. Ama Civil War hikayesi de göz önüne alınca bu karakterin bu filmde olacağına herkes kesin gözüyle bakıyor. Kısacası SpiderMan kendi filmleri dışında öyle ya da böyle MCU'e dahil olacak.
 
     Sızan bu video ne kadar doğru ya da sahte bir video mu bilinmez ama çekim tarzı ve diyalogları ile olabileceği kuşkusunu da akıllara getiriyor. Ne diyelim bunun cevabını görmek için 1 Mayıs'ı beklememiz gerekecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler