Agony 12 Saat Sürecek

25.04.2018 16:46 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Madmind Studio, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Agony'nin ana hikayesinin 12 saat uzunluğunda bir oynanış süresi sunacağını duyurdu. Belirtilene göre, oyunda ana hikayenin dışında ek içerikler de bulunacak.
 
   "Cehennemde geçecek bu yolculuğu bitirmek 12 saat sürecek, ancak ana hikaye Agony'de seni bekleyen tek şey değil!" dedi twitter üzerinden açıklama yapan Madmind Studio.
 
   Agony 29 Mayıs'ta Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.


Agony'de yolculuğunuza cehennemin derinliklerinde geçmişinizle ilgili herhangi bir hatıraya sahip olmadan işkence görmüş bir ruh olarak başlayacaksınız. Yolunuza çıkan insanları kontrol altına alma ve hatta bazı basit şeytanları ele geçirme yeteneği içinde bulunduğunuz tehlikeli koşullarda hayatta kalmanız için gereken önlemi sağlayacak. Düşmanların bulunduğu ortamları keşfederek ve cehennemin diğer yorgun ruhları ile etkileşime geçerek, kahraman en sonunda cehennemden kaçmanın tek bir yolunun olduğunu anlayacak ve bu yolda mistik Kızıl Tanrıça ile tanışmanız gerekecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agony Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Madmind Studio Dağıtıcısı: Madmind Studio Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler