Agony'nin PC Versiyonunda Sansürü Kaldırma Seçeneği Olacak

16.04.2018 06:59 Gazali Çetinkaya

   Agony cehennemde geçecek bir birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu ve oldukça fazla şiddet ve çıplaklık içeren sahne barındıracağı için sansür uygulamak zorunda kalınacak. Madmind Studio tarafından belirtilene göre de, PC kullanıcılarına sansürü kaldırma seçeneği sunulacak.
 
   "Birçok kez belirtildiği gibi, hangi platform olursa olsun Agony'nin tüm versiyonları, içerik bakımından aynıdır.
 
   Ancak, oyunu yayınlayabilmek için bazı tavizler vermek zorunda kaldık. Aksi takdirde, tüm projeyi silmek ve çıkarmamak zorunda kalabilirdik. Bunu düşünerek, sansürün oyunun algısını etkilemeyeceğinden emin olmak için çok zaman harcadık. Bu nedenle aylardır yaş derecelendirme şirkerleriyle görüşmeler yapmaktayız ancak aynı zamanda oyunun AO (Adult-Only) derecelendirmesi değil de M (Mature) derecelendirmesi alması için çaba sarf etmekteyiz. AO (Adult-Only) derecelendirmesi oyunun PS4 ve Xbox One'da yayınlanmayabileceği ve Kickstarter'da sizlere verdiğimiz sözleri tutamayacağımız anlamına geliyor.
 
   Ayrıca PC için bu söz konusu sansürü ortadan kaldıracak özel, opsiyonel bir yama hazırladığımızı da doğrulamak istiyoruz. Konsolda da aynı şeyi yapmayı çok isterdik ancak teknik ve yasal açıdan bu mümkün değil.

   Bunu göz önünde bulundurarak, Agony'in konsol versiyonunu satın alan destekçilerin bunu PC versiyonuna dönüştürebileceğine karar verdik. Bunun nasıl yapılacağına dair ayrıntılar bir sonraki güncellemede yakında Kickstarter üzerinden açıklanacaktır."
 
   Madmind Studio Agony'nin fragmanlarda ve ekran görüntülerinde şu ana kadar hiç sansürlenmediğini, oyunun kendisinin çok daha ağır olduğunu ekledi ve oyun için yeni GIF'ler paylaştı.
 
   Agony'nin 30 Mart'ta çıkması planlanıyordu ancak geliştirici geçtiğimiz ay oyunun belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

   Oyun Türkçe altyazı desteği ile birlikte çıkacak.
 
   Paylaşılan GIF'lere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agony Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Madmind Studio Dağıtıcısı: Madmind Studio Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 23 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler