Ahsoka Tano, The Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Bulunacak

20.03.2020 22:55 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+ için yayınladığı The Mandalorian dizisinin ilk sezonu geçtiğimiz aylarda sonlandı ve çoğu izleyici, dizi için olumlu tepkilerde bulundu. Dizinin finalinden dolayı da izleyiciler, ikinci sezon için oldukça heyecanlı. Bugün çıkan haber ise sizleri daha da heyecanlandırabilir.
 
Star Wars evreninde önemli bir yeri olan ve tanınan karakterlerden Ahsoka Tano karakteri, ikinci sezonda diziye katılacak. Ahsoka'yı ise Rosario Dawson canlandıracak. Dizinin ilk sezon finalinde en son Darksaber görmüştük.
 
AHsoka Tano'yu bilmeyenler için kendisi, Star Wars evreninin en önemli karakteri "Seçilmiş Kişi" olan Anakin Skywalker'ın padawanı. Çok genç bir yaşta padawan olmuştur ve iki adet ışın kılıcı kullanıyor.
 
Dizinin ikinci sezonu bir ertelenme olmazsa bu yılın sonunda gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler