Akmerkez'de Wii Turnuvası

25.01.2010 16:02 Ersin Kılıç

 
Akmerkez 29 Ocakta eğlenceli bir turnuvaya sahiplik edecek. Nintendo'nun en çok satan ve eğlendiren oyunlarından biri olan Wii Sports Resort'ta turnuvaya katılacak olan çocukları Teknosa'dan hediye çekleri bekliyor.
 
Konu ile ilgili dağıtılan basın bülteni ;
 
"Yarıyıl tatilinin en eğlenceli anları Akmerkez’de yaşanacak!

Küçük misafirleri için her dönem eğlenceli ve eğitici etkinliklere imza atan Akmerkez, yarıyıl tatilinde de özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Ünlü DJ Geveze’nin katılımıyla renklenecek Nintendo Wii turnuvasında anne babalarıyla birlikte yarışmanın keyfini yaşayacak minikler, Artölye etkinliğinde ise yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı bulacaklar.

Çocukların yarıyıl tatilini keyifle geçirmeleri için özel etkinlikler tasarlayan Akmerkez, 29 Ocak Cuma günü hem yaratıcı hem de eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sanatla eğlenceyi buluşturacak olan Artölye etkinliğinde çocuklar oyun hamurlarına şekil verecek; seramikten vazo, fon kartonundan maskeler yaparak resimler çizecekler.

DJ Geveze ile Wii heyecanı dorukta…
 
Akmerkez’in 30 – 31 Ocak tarihlerinde ise çok özel bir konuğu olacak! Radyoların sevilen DJ’i Geveze, hafta sonuna heyecan katacak bir Wii Turnuvası’nın sunuculuğunu üstlenecek. Çocuklar 13.00 – 18.00 saatleri arasında anne ve babalarıyla birlikte kıyasıya bir mücadeleye girişecekler.

Her saat başı düzenlenecek turnuvalara katılmak için, bir saat öncesinden kayıt yaptırmak yeterli olacak. Wii Sports Resort’un birbirinden eğlenceli ve macera dolu oyunlarıyla gerçekleştirilecek turnuvada, kazananları Nintendo Wii, Nintendo DS ve TeknoSA’dan hediye çekleri bekliyor.

Sevginin sanata, sanatın sevgiye dönüşeceği Artölye’de çocuklarınızın yaratıcılıklarını göstermelerine fırsat vermek ve Wii Turnuvası’na katılarak Nintendo’dan sürpriz hediyeler kazanmak için Akmerkez’e uğramayı unutmayın…

* Artölye etkinliğine katılım için rezervasyon cocukaktiviteleri@akmerkez.com.tr"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler