Aksiyon Oyunu Knight vs Giant: The Broken Excalibur Konsollar ve PC için Duyuruldu

03.02.2023 13:29 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve Endonezyalı geliştirici Gambir Studio, roguelite aksiyon oyunu Knight vs Giant: The Broken Excalibur'u duyurdu. Oyun 2023'ün ilerleyen aylarında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürülecek. Şu anda PC için bir demo mevcut.
 
Yuvarlak Masa Şövalyelerinden ilham alınarak yaratılmış bu roguelite aksiyon RPG oyununda Kral Arthur olarak oyna. Ülkeye ve insanlara kaos getiren devler Camelot'u yerle bir ettikten sonra büyücü Merlin, harabeleri ve hayatta kalanları daha fazla yıkımdan korumak için Astral Boyuta taşıdı. Cesur şövalye ve kırık kılıcı şimdi Astral Boyuta yayılmış devleri ve canavarları alt edip Camelot'u eski ihtişamına kavuşturmalı.
 
Astral Camelot'ta dev bölüm sonu canavarları seni bekliyor. Her bölgenin sonunda yıkıcı saldırılar ve muazzam miktarda SP ile donatılmış üç güçlü devden biri ile savaşmalısın. Bu tehlikeli savaşlara giderken krallığın çevresinde yaşayan saldırgan canavarlarla karşılaşacaksın. Bir zamanlar normal, barışçıl yaratıklar iken Camelot, devlerin saldırısıyla karşı karşıya kaldığında kötüleştiler. Krallığa terör saçan bu canavarlarla savaş ve onları kırık Ekskalibur'un ile yen.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 37 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler