Aksiyon RPG Eternal Radiance 14 Nisan'da Steam'de Erken Erişime Açılacak

07.04.2020 11:47 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Visualnoveler, fantezi aksiyon rol yapma oyunu Eternal Radiance'ın 14 Nisan'da Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Erken erişim sürümü 3 hikaye bölümü içerecek ve yaklaşık olarak 8 - 12 saat uzunluğunda bir oynanış sunacak. Tam sürüm 11 hikaye bölümü içerecek ve PC ile birlikte PlayStation 4 ve Switch'e de gelecek.
 
Eternal Radiance, klasik JRPG'lerden esinlenen bir aksiyon rol yapma oyunu. Gerçek bir şövalye olduğunu kanıtlamak için maceraya atılan Celeste adlı bir karakterin rolünü üstleneceksiniz ve yol arkadaşlarınızla birlikte bir hırsızın peşine düşeceksiniz.
 
Düz alanları, şehirleri ve zindanları ile gizemli bir dünyada karakter odaklı, mizah içeren ve merak uyandırıcı bir hikaye, hızlı tempolu savaşlar sunacak ve karakterin savaş tarzı ve yetenekleri özelleştirilebilecek.
 
Daha fazla bilgi için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eternal Radiance Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Visualnoveler Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler