Aksiyon RPG Hellpoint 2020'nin İkinci Çeyreğine Ertelendi

09.04.2020 18:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, karanlık bilim kurgu korku atmosferine sahip aksiyon rol yapma oyunu Hellpoint'in çıkış tarihini erteledi.

16 Nisan'da çıkması planlanan oyun artık 2020'nin ikinci çeyreğinde çıkacak. PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak.
 
Şubat ayında oyuncuların oyunu denemesi için bağımsız The Thespian bölümü PC için ücretsiz olarak yayınlanmıştı. Cradle Games, oyunculardan The Thespian bölümü hakkında gelen geri bildirimler üzerine geliştirme sürecine biraz daha zaman ayırmaya ve çıkış tarihini ertelemeye karar verdiklerini belirtti.
 
Hellpoint Steam
Hellpoint: The Thespian Feast Steam

Yeni teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellpoint Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cradle Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler