Aksiyon RPG Oyun "Wolcen: Lords of Mayhem" Yarın Erken Erişimden Çıkıyor

12.02.2020 21:22 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiricliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem yarın, yani 13 Şubat 2020 tarihinde erken erişimden çıkacak. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 
Aksiyon RPG olan Wolcen: Lords of Mayhem 2017 yılında erken erişime açılmıştı ve nihayet tam sürüme erişecek. Oyunun tam sürüme ulaşmasının ardından oyun tamamen sıfırlanacak ve sizi en baştan oynamaya zorlayacak ne yazık ki.
 
Wolcen: Lords of Mayhem, toplamda 21 farklı sınıfa sahip ve karakterinizi istediğiniz şekilde geliştirerek benzersiz bir karakter ve oyun stili elde edebilirsiniz. Path of Exile ve Diablo gibi oyunlarda olduğu gibi Wolcen: Lords of Mayhem'de de zindanları keşfediyorsunuz, silah ve zırhlar için bol bol loot yapıyorsunuz. Ayrıca oyunun bir de çevrimiçi çok oyunculu bir moda da sahip. Oyunun tam sürüme çıkması ile birlikte, oyunun yapay zekası daha da gelişmiş olacak. Oyunda 90. seviyeye kadar yükselebileceksiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolcen: Lords of Mayhem Platformlar: PC Geliştirici: WOLCEN Studio Dağıtıcısı: WOLCEN Studio Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler