Aksiyon Roguelike Oyunu RAD 20 Ağustos'ta Çıkacak

20.05.2019 20:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Double Fine Productions, 3D aksiyon rouge-like oyunu RAD'ın 20 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

RAD, insanlığın bir değil iki kez kıyameti yaşadığı post-post-apokaliptik bir dünyada geçen bir 3D aksiyon rouge-like oyunudur.
 
Genç bir baş kahraman olarak oynayarak bilinmeyen ve tarif edilemeyecek yaratıklarla dolu, sürekli değişen, radyoaktif bir harabe olan Fallow'da maceraya atılman gerekiyor. Dünyayı iyileştirecek ve bu çatlamış, çorak topraklara yeni bir yaşam kaynağı sağlayacak çözümü işte burada bulacaksın.
 
Ama insanlığın geleceğinin büyük bir bedeli var, çünkü sen bu yabancı topraklarda ilerledikçe kırılgan insan vücudunun üzerinde çok ağır değişikliklere neden olacak toksinlere daha fazla maruz kalacaksın.
Dünyanın kaderi sana, senin sadık sopana ve etrafındaki dünya vücudunu tahrip ederken kazanacağın yeni tuhaf yeteneklere bağlı. Mutasyona uğradıkça daha az insana benzeyecek ama çok daha güçlü olacaksın.
 
Sen yine de tüm bunları boş ver, o güzel sopanı kap ve dünyayı… En azından ondan geriye kalanları kurtarmaya çalış!

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler