Aksiyon rol yapma oyunu Pathfinder: Abomination Vaults duyuruldu!

01.05.2023 21:01 Mehmet Tandoğan

 
 
BKOM Studios, co-op tabanlı hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Pathfinder: Abomination Vaults'u PC (Steam) için duyurdu. Oyunun duyurulmasıyla beraber bir Kickstarter kampanyasının da Mayıs ayının sonlarında başlayacağı açıklandı.
 
Ekip oyunla ilgili çeşitli detaylar verdi
 
 
 
BKOM Studios CEO'su Frederic Martin bir basın açıklamasında yeni oyun hakkında şunları söyledi: "Pathfinder: Abomination Vaults için bir Kickstarter kampanyası başlatmak istiyoruz. Bu kampanya projeyle ilgili  heyecanımızı ve beklentimizi sizlerle paylaşma fırsatı veriyor. Kickstarter ile oyunculara ve hayranlara doğrudan ulaşabiliyor bunun yanı sıra sizlere oyunu bizimle beraber hayata geçirme şansı sunabiliyoruz."
 
Yeni oyun dört oyuncuya kadar destek sunacak ve ikonik Pathfinder kahramanlarını bünyesinde barındıracak. Farklı maceralara ve uzak bölgelere doğru gidebileceğimiz oyunda kötü büyücü Belcorra Haruvex'e ulaşmak ve onun planlarına kesin olarak son verme niyetindeyiz. Bu amaç uğruna atıldığımız macerada ölümcül canavarlar ve iğrenç yaratıklarla savaşacağız. 
 
Pathfinder: Abomination Vaults duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler