Aladdin ve The Lion King Remaster Duyuruldu

28.08.2019 05:24 Gazali Çetinkaya

 
Virgin Interactive tarafından geliştirilen ve 1993 yılında Sega Genesis için çıkan Aladdin oyununu ve 1994 yılında Sega Genesis ve Super Nintendo Entertainment System için çıkan The Lion King oyununu içerecek remaster koleksiyon 28 Ağustos'tan itibaren PlayStation 4, Xbox One ve Switch üzerinde ön siparişe açılacak ve bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek. Amerikalı oyun perakendecisi GameStop, 2019 GME Konferansı esnasında duyurdu.
 
Aladdin ve The Lion King remaster orijinal ve 1080p çözünürlüklerde oynanabilecek ve orijinal soundtrack'lerini içerecek. Yeni özellikler arasında oyunda herhangi bir bölüme atlamak için hızlı ileri sarma, geri sarma ve bölümün nasıl bitirileceğini gösteren bir özellik bulunacak.
 
Haberin GameStop sunumunda duyurulması sebebiyle koleksiyonun PC için de planlanıp planlanmadığı henüz bilinmiyor. Fakat mevcut tüm konsollara çıkacağı göz önüne alındığında muhtemelen PC'ye de gelecektir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Eclipse Dağıtıcısı: Disney Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler