Alan Wake 2, Xbox 720'ye mi Yapılıyor?

Alan Wake 2'yi hangi nesil konsollarda görmek istersiniz?
04.10.2011 19:42 Levent Polater


    Xbox World dergisinin son sayısı yeni nesil Xbox ile ilgili çok önemli ipuçları verdi. Derginin 'Insider' bölümünde birçok Microsoft'a yakın stüdyonun Xbox 720 için oyun yapımına başladığı belirtilirken bunlar arasında son zamanlarda oldukça sessizleşen Remedy'nin Alan Wake 2'i geliştirmeye başladığı iddia edilmiş.
 
    Stüdyolar arasında; Rare, Lionhead ve Turn 10 gibi firmalar da bulunuyor. Rare'in yeni ve duyurulmayan bir yapım için uğraştığı belirtilirken Lionhead'in Fable 4'ü 2013'e yetiştirmeye çalıştığı biliniyor. Microsoft ise 2005'te ilk kez satışına başlanılan Xbox 360'a henüz nokta koyacağını gösteren bir açıklama yapmadı.
 
    Ancak yeni neslin artık beklenenden de daha çabuk geleceği düşünülüyor. Özellikle artık ana platform olarak PC'nin tercih edilmeye başlanması ve konsollara port edilen oyunların çoğu yönden PC'ye göre geride kalması otoriteleri bu düşünceye sürüklüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler