Alan Wake 2'den Haber Var !

02.09.2010 22:22 Talha Aynacı

 
     Uzun süredir hakkında konuşulan ancak Remedy tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmayan Alan Wake 2 için yeni ve doyurucu bilgiler geldi.
 
     Resmi Xbox dergisinin son sayısına  açıklamada bulunan yapımcı ekipten Osarki Hakkinen devam oyunu için "parçalar bir araya gelmeye başladı" dedi:
 
 " Oyun için yayınladığımız The Signal bölümü sonrasında söz verdiğimiz gibi The Writer bölümü ile hikayeye yön vermeye devam edeceğiz. Oyunun takipçilerine söz veriyorum ki The Writer bölümü sizi devam oyununa götürecek ve böylelikle siz de Alan Wake'in nereye yöneldiğini bilmiş olacaksınız. Sizi sonu noktalanmamış olarak biten bir hikaye ile başbaşa bırakmayacağız. Hedefimiz ilk oyunla birlikte hikayenin temellerini oluşturmaktı. Bunu başardık ve şimdi DLC paketleriyle ikinci oyuna, tüm bir hikayeye ev sahipliği yapacak olan Alan Wake 2'ye  doğru yol alıyoruz. Hatta ikinci oyundan keyif almak için ilk oyunu oynamanıza gerek dahi olmayabilir."
 
     Uzun yapım aşamasından sonra raflarda yer bulan Alan Wake, devam oyunu ile bizi çok bekletmeyecek gibi görünüyor. Hikayenin sonunu merakla bekliyoruz.
 
 
  Kaynak
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler