Alan Wake Modları Yolda!

02.03.2012 23:09 Beril Sergün


      Alan Wake'in PC'ye bile çıkartılmayacağını söylediklerinde bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğramıştı, şimdi ise geldiğimiz duruma bakın, oyun modlamaya bile açılıyor.
 
     AlanWTool ismini alacak olan Mod Aracı, Alan Wake'in bilgilerine erişmemizi sağlayacak ve uzman kişiler de bu konuyla ilgili yeteneklerini döktürmeye başlayacak. Oyunun çevirileri gibi küçük modlar şu anda piyasada olsa da bu mod aracında büük bir potansiyel var.
 
     Remedy'den SamiV moddan çok etkilenmiş durumda ve bu konuda bir şey yapmayacağını belirtti. Yakın bir zamanda yüksek çözünürlük modu gelebilir, hazırlık yapmak lazım. Ayrıca mod aracını buradan indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler