Alan Wake PC Sürümünden Yeni Ayrıntılar

15.12.2011 21:07 Samet Konuksal


     Remedy'nin ilk olarak Xbox 360'a özel sunduğu Alan Wake, geçtiğimiz günlerde PC için de duyurulmuştu. PC'cilere erken bir çıkış tarihi veren Remedy, oyun hakkında oyuncuları aydınlatmayı da unutmuyor.
 
      Alan Wake'in PC sürümü hakkında yeni detaylar bu kez, Remedy'nin topluluk yöneticisi Mikki Rautalahti aracılığıyla geldi. Mikki Rautalahti, ilk olarak Alan Wake'in PC'deki platformu konusunda bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Alan Wake, çoğu PC oyuncusundan şikayet alan Games for Windows Live sistemini kullanmayacak, Steam destekli olarak sunulacak.
 
     Ayrıca topluluk yöneticisi Mikki Rautalahti, Alan Wake'in PC sürümünün kullandığı teknoloji konumu açısından Xbox 360 ile farklılık göstereceğini de dile getirdi. Rautalahti, PC sürümünün grafiklerinde daha üstün olacağını, cilalanmış grafiklerle çıkacağını belirtti.
 
     Alan Wake'in PC sürümü 2012'nin başlarında çıkacak. Tam tarih henüz açıklanmadı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler