Alan Wake, PC Versiyonu İptal Oldu

12.02.2010 17:15 Ersin Kılıç

 
     Yeni nesil oyunların en sancılı yapımlarından biri olan Alan Wake'in PC sürümü için son açıklama X10 fuarında geldi.
 
     Microsoft yetkilileri yaptıkları açıklama ile uzun süredir muallakta olan oyunun PC sürümünün çıkıp çıkmayacağı sorularını da yanıtlamış oldular ve oyunun PC'ye gelmeyeceğini, Xbox 360'a özel olarak çıkacağını dile getirdiler.
 
     "Bazı oyunlar PC oyunlarına göre daha samimi olmalı. Büyük bir televizyon ve rahat bir kanepe üzerinde oynanmalılar. Biz uzun bir süreç sonunda Alan Wake'in en rahat şekilde Xbox 360 platformunda oynanacağına karar verdik ve bu nedenle oyunun Xbox 360 sürümü üzerinde duruldu. Microsoft ve Remedy'nin PC ile uzun bir mazileri var fakat bu karar daha çok hangi platformun doğru olacağı üzerineydi." sözleri ile oyunun Xbox 360 versiyonu üzerinde başından beri daha fazla durduklarını açıklamış oldular.
 
 X10 töreninde yeni videosu ile de göz dolduran Alan Wake, Mayıs ayında piyasaya çıkacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler